Práve hráme

03/07/2023

Skupina Sám Sebou zložila pieseň, ktorú venovala všetkým ženám


Kapela Sám Sebou prichádza so singlom, ktorý napísala a venovala všetkým ženám a dievčatám. Pieseň pochádza z nového albumu s názvom Od srdca, ktorý vychádza práve teraz. Pozri si klip k pesničke Dievčatá!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Už dlhšiu dobu sme mali v hlavách myšlienku, že vytvoríme skladbu o ženách, no tá pravá hudba a text, ktorý ju vystihuje, prišiel až práve teraz. Venujeme ju všetkým dievčatám, pretože sú našou najväčšou múzou, inšpiráciou a skrátka, nevieme bez nich fungovať. Veľmi sa z tejto skladby tešíme. Ide z nej príjemná atmosféra a refrén proste nedostanete z hlavy. Pieseň pochádza z nášho nového albumu, na ktorom sme pracovali vyše dvoch rokov, teraz je však konečne vonku,“ hovorí spevák kapely Matúš Fifik.

O videoklip sa postaral talentovaný Tomáš Malejčík. „S Tomášom spolupracujeme už dlhšie a celú réžiu klipu sme nechali na neho. Natáčali sme v krásnom prostredí Vysokých Tatier a taktiež sme klip obohatili o zábery, kde sme s našimi rodinkami v nádhernom okolí Jamníka, kde žijeme. Video má skvelé ohlasy, z čoho sa veľmi tešíme,“ dodal spevák.

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Nadácia Dobrý skutok