Práve hráme

10/02/2023

Kapela Sám Sebou zložila pre svoje deti krásnu pieseň


Pieseň Vďaka Bohu je singlom z pripravovaného albumu kapely Sám Sebou, ktorý vyjde ešte tento rok. Je to jedna z najemotívnejších a najosobnejších piesní, ktorú kapela zložila.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Pieseň je napísaná a venovaná našim deťom. Keďže nám v poslednom období prišli do našich životov naše ratolesti, tak nás to samozrejme veľmi ovplyvnilo a tak sme napísali a venovali túto skladbu práve ním. Posledné veci si produkujeme sami vo vlastnom štúdiu a tentoraz to nebolo inak. To najdôležitejšie v tejto skladbe je emócia, ktorú sme pri tvorbe chceli zachytiť a myslím, že sa to skvelo podarilo. Máme tento song veľmi radi a pevne verím, že sa v ňom nájde mnoho ľudí,“ hovorí spevák kapely Matúš Fifik.

„Vo videoklipe si zahrala moja dcérka Ela spolu s manželkou Luckou. Cieľom bolo zachytiť lásku medzi rodičom a dieťaťom. V podstate sme strávili krásny rodinný deň v nádhernom prostredí na Dedinkách, ktorý bol iba zaznamenaný. Nebrali sme to ako nejakú rolu, jednoducho sme si to len užili a tá spontánnosť a láska vo videoklipe je skutočne viditeľná,“ dodal spevák.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres