Práve hráme

30/06/2023

Robo Opatovský a Marián Čekovský sa spojili: Pri ich hudobnej novinke si budeš okamžite podupkávať do rytmu


Prvú spoločnú pieseň Natália vydali v roku 1999 a teraz prichádzajú s ďalšou rytmickou skladbou. Marián Čeky Čekovský a Robo Opatovský sa spojili, aby vytvorili novinku Po čom ženy túžia. Pieseň sprevádza videoklip, z ktorého priam srší pozitívna atmosféra a hlavnú rolu v ňom majú najmä ženy. „Všetky boli úžasné, skutočné Amazonky. Mnohé prekonali závažné diagnózy, vrátane rakoviny prsníka, no toľko optimizmu a koncentrácie šťastných pohľadov či chuti baviť sa som nevidel už dlho,“ hovorí Robo. V klipe sa objaví aj Michal Hudák, ktorý perfektne doplnil celú atmosféru projektu, informuje portál hudba.zoznam.sk.

Za textom piesne stojí Vlado Krausz. „Vždy trafí klinec po hlavičke a ani text k piesni Po čom ženy túžia nie je výnimkou,“ povedal na jeho adresu Čeky. „Zvolil tie najsprávnejšie slová, vybral ich krásne, bez zbytočnej prifarbenosti. V slovenčine bude tento text znamenať veľa, pretože je zároveň odkazom pre celý svet.“ Jeho prianím k tejto piesni je to, aby tešila ľudí. „Predstavujem si to tak, že pustia rádio, zaznie táto pesnička a urobí presne tú službu, akú má. Cez vaše ucho vám vyčarí dobrú náladu a pekný deň. Dokáže to totiž nielen príroda, ale i dobrá hudba,“ cituje hudobníka spomínaný portál.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Umelci majú veľmi priateľský a úprimný vzťah

To, čo znovu priviedlo Mariána a Roba k sebe, bol projekt Čekyho hudobný labák, hudobno-zábavná relácia pre deti, kde bol pozvaný Robo, aby im zaspieval. „Mariána považujem za neskutočného profesionála, mimoriadne talentovaného hudobníka, klaviristu. Mám tiež rád jeho humor, preto je každé stretnutie s ním spojené s pozitívnymi emóciami a dobrou náladou. Verím, že to z piesne cítiť a možno aj určitú mužskú vyspelosť a tiež to, že nemáme potrebu medzi sebou súťažiť a strhávať na seba pozornosť,“ povedal o svojom hudobnom kolegovi Robo Opatovský.

Chválou nešetrila ani druhá strana, kde Marián povedal na Robovu adresu, že ho má naozaj úprimne rád. „Dnes sa multimédiá a spôsoby nahrávania skladieb zrýchlili do takej miery, že už pomaly nahráte behom chvíľky duet pokojne i na ulici. Oveľa dôležitejšie je však oslovenie či spôsob, akým k nemu dôjde. Keď vás osloví kolega z minulosti, tak sa z toho tešíte. Ide predsa o potvrdenie toho, že už vtedy ste nastúpili na dobrý vlak.“ Robo Opatovský sa vyjadril aj k téme ich spoločných vystúpení, kedy prezradil, že riešia Mariánovo hosťovanie na niektorom z jeho vianočných koncertov.

Nadácia Dobrý skutok