Práve hráme

30/04/2020

Dominika Titková a Marián Čekovský naspievali nádherný duet Zastavme to včas


Dojímavý duet spája muzikantov z celého Slovenska a nesie silné posolstvo. Pesnička Zastavme to včas vyzýva ľudí, aby sa spojili, aby boli k sebe ľudskí a nemysleli iba na seba. Pretože to je jediný spôsob ako sa nad ťažkými situáciami, ako je aj táto, dá vyhrať.

https://www.youtube.com/watch?v=Ku812poIMLg

Skladbu Zastavme to včas a celú myšlienku stvorila slovenská speváčka a saxofonistka Dominika Titková. Do výzvy sa zapojili aj známi umelci – Marián Čekovský, Martin Valihora, Oskar Rózsa, Milo SuchomelPeter LipaJuraj Hrčka, Richard Vrablecďalší. Skladba má už teraz mnoho verzií a mnohé sú naozaj netradičné. Drum and base, hovorené slovo či orchestrálny aranžmán očaria poslucháčov a dokazujú, že keď sa spájajú ľudia a tvoria spolu, vznikajú krásne veci, ktoré dokážu pohladiť dušu i srdce.

Pesnička na diaľku je projekt, ktorý spája muzikantov z celého Slovenska. V priebehu mesiaca sa do výzvy zapojilo už vyše 50 umelcov a vzniklo niekoľko verzií dojímavej skladby so silným posolstvom. Jej „vzhľad“ majú v rukách práve umelci, ktorý sa do nej zapoja.

Nadácia Dobrý skutok