Práve hráme

29/06/2023

Speváčka LEA DANIS sa vrátila na hudobnú scénu vo veľkom štýle


Slovenská speváčka a moderátorka LEA DANIS sa po materskej dovolenke vracia na hudobnú scénu. Po štyroch rokoch vydáva očakávaný singel Dancefloor, ktorý ponúka kvalitný zvuk, svieži videoklip a sexi tanečnice.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Spolupráca bola super, nevedela som sa dočkať, až sa opäť dostanem do štúdia s Maxom. Pritom sme sa stretli len krátko predtým, ako sme začali nahrávať. Hneď som pochopila, že to je môj človek. Povedala som mu, že zima bola dlhá a chcem svieži tanečný zvuk, pieseň, ktorá ľuďom prinesie radosť a pozitívnu energiu do každodenného života. Text piesne má v sebe tajomné elektrizujúce napätie. Má v sebe niekoľko rovín a každý si v ňom môže nájsť svoj vlastný význam. Pre mňa osobne je najkrajšia fráza a posolstvo,“ hovorí Lea.

O videoklip sa postaral Pierre Lexis. „Pamätám si, ako som prišla do haly na točenie a Pierre stál na streche dodávky, snažil sa zavesiť plachtu na okná kvôli svetlu a vôbec mu to nešlo. Boli strašne vysoko, nemal šancu, ale strašne sa smial. Vedela som, že to bude dobré točko,“ smeje sa Lea, ktorá Pierra spoznala až na natáčaní a jeho prácu si nevie vynachváliť.

Vo videoklipe sa predstavia aj tanečnice okolo trénerky Kristíny „Kajly“ Baloghovej, a to Nella Cerenková a Viktória Galabová, ktoré pôsobia pod názvom Flavour of Kajla v Nitre, choreografiu doplnila Jana Chovancová. Nechýbajú ani sexi outfity a svetlá, no na svoje si prídu aj milovníci áut.

Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Mobilné aplikácie Rádia Expres