Práve hráme

21/09/2023

Slovenka Lea Danis predstavila nový song. Ženám v ňom odkazuje, aby si pýtali VIAC


Po vydarenom comebacku s tanečnou skladbou Dancefloor sa speváčka, textárka, hudobná producentka a hlavne naša moderátorka LEA DANIS rozhodla potešiť svojich slovenských fanúšikov. Na konci leta vydáva svoj druhý singel s názvom Viac. V novinke vyzýva všetky ženy, aby sa neuspokojili s málom v partnerskom vzťahu. Má aj vysvetlenie, ako k myšlienke prišla.

„Inšpirácií na tento text bolo viac ako dosť v mojom okolí, keď vidím ako sa po rokoch vkráda do vzťahu stereotyp, každodenné povinnosti a sociálne siete pohlcujú tú jednoduchú, čistú lásku. Pamätám, ako mi raz jedna známa povedala, že s mužom sú už len ako takí spolubývajúci, čo riešia rozvrh hodín. Doteraz si to pamätám a robím všetko pre to, aby sa mi to nestalo,“ spomína Lea, ktorá je autorkou textu.

Skladba Viac mala pôvodne dve demo verzie, slovenskú a anglickú, za ktoré mohli fanúšikovia na Instagrame hlasovať. Slovenská verzia vyšla oficiálne v piatok 15. septembra. Novinka, ako aj predošlý singel Dancefloor sa objavia aj na pripravovanom EP albume, ktorý by mal vyjsť do konca roka. Vypočuj si novinku!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Mobilné aplikácie Rádia Expres