Práve hráme

21/06/2023

Barbara Weiss predstavuje novinku T.Z.O. Pochádza z jej pripravovaného albumu


Speváčka Barbara Weiss prichádza so singlom T.Z.O z pripravovaného debutového albumu. Novinka so sebou prináša speváčkinu premiéru v drum“n „bassovom rytme, ktorá znie veľmi sviežo a Barbare svedčí. V klipe si zahral aj náš najlepší BMX rider Michal Kovačovič, ktorý dodal skladbe autentickú atmosféru. Poslucháč si však musí zistiť sám, čo skrátený názov T.Z.O znamená.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V skladbe sa objavuje výrazný odklon od predošlej Barbarinej tvorby, ktorá sa tentokrát nesie v reggaeton a drum´n bass štýle. Taktiež vo videoklipe môžeme sledovať zmenu oproti jej predošlým vizuálom. „Nemali sme žiadnu konkrétnu predstavu, skôr všetko vypálilo spontánne a už vôbec by nám nebolo nenapadlo, že sa skladba vyvinie práve takýmto štýlom,“ prezrádza Barbara Weiss, nakoľko ani ona tento žáner bežne nepočúva.

Už v predchádzajúcej skladbe Vlastný svet sme mohli speváčku po prvýkrát počuť v slovenskom jazyku. Zaujímavosťou je, že odvtedy úplne presedlala na slovenčinu a tvorba skladieb v materinskom jazyku ju momentálne viac baví.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Hlavnou ideou je boj, ktorý každý zvádza sám v sebe

Aj keď novinka môže pôsobiť trochu motivačne, vôbec to nebol jej zámer. „Hlavnou premisou textu je boj v samom sebe, keď už od detstva človek uteká do svojich fantázií a tie s pribúdajúcimi rokmi už nemusia byť vždy také ružové. Avšak, mnohokrát sa stačí nadýchnuť a zamyslieť sa nad tým, čo je realita a čo len výplod našich predstáv,“ objasňuje speváčka význam za novou skladbou.

Nakoľko ide o dynamickú skladbu, od začiatku bola jasná aj vízia videoklipu, že by mal byť zapojený nejaký dynamický šport. Spočiatku bol v hre nápad s MMA zápasníčkou, avšak po zvážení sa Barbara napokon s tímom rozhodli pre BMX. „Mali sme to šťastie, že nám prisľúbil účasť najlepší slovenský BMX-kár Miki Kovačovič, ktorý si prizval svoju crew a vo výsledku sme mohli natočiť takýto príjemný a celkom prirodzený výsledok,“ teší sa speváčka.

Barbara chce fanúšikov tešiť vlastnou tvorbou

Hlavnou ambíciou interpretky je najmä priniesť vlastnú tvorbu bližšie k ľuďom a potenciálnym fanúšikom prostredníctvom festivalov a koncertov. Najbližšie môžete Barbaru Weiss s kapelou počuť už túto nedeľu na Majstrovstvách SR a ČR v cestnej cyklistike v Tlmačoch.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadová správa:

Mobilné aplikácie Rádia Expres