Práve hráme

05/01/2023

Duše pilotov, ktorí nešťastne zahynuli pri havárii letu 401, strašili pasažierov. Letuška kvôli tomu skončila na psychiatrii


Tajomné úkazy a záhadné zjavenia sa nevyhýbajú ani dopravným prostriedkom. Dokonca ani tým najmodernejším. Podobné príbehy sa odohrali i v nedávnej minulosti, konkrétne v decembri v roku 1972 .

Haváriu letu 401 Eastern Air Lines z New Yorku do Miami vtedy neprežilo 96 zo 163 ľudí na palube. Stroj TriStar sa zrútil do údajne prekliatych floridských bažín Everglades. Z personálu lietadla vtedy zahynuli aj dvaja piloti Bob LoftJohn Repo. V nasledujúcich mesiacoch až rokoch začali zamestnanci spoločnosti Eastern Air Lines hlásiť na palubách iných letov nadprirodzené javy. Posádke sa údajne zjavovali práve duchovia mŕtvych kapitánov.

Vypočujte si epizódu Duchovia z letu 401 z novej série najúspešnejšieho slovenského mystery podcastu – Nezhasínaj!, ktorý vám priblíži príbeh leteckého nešťastia, kvôli ktorému duše dvoch pilotov dlho nenachádzali pokoj.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Podcast Nezhasínaj! nie je vhodný pre poslucháčov mladších ako 18 rokov, ani pre citlivé povahy. P.S.: Báť sa je povolené!
Príbehmi hrôzy, pri ktorých neplatia zákony prírody ani ľudská logika, vás bude i naďalej sprevádzať herec Marek Majeský.

Všetky časti podcastu Nezhasínaj!
Nadácia Dobrý skutok