Práve hráme

03/02/2023

Najmrazivejší prípad masovej vraždy v modernom Srbsku si vyžiadal 9 životov


Na Severovýchode Srbska sa nachádza malá, celkom nenápadná obec – Jabukovac. Kedysi dávno tento prázdny a nevľúdny priestor strašidelných hôr zaplnila rumunská menšina. A spolu s ňou sem prišla aj stará, rumunská mágia – fakaturima. Jej čarom podľa udalostí z 22. júla 2007 mal podľahnúť aj kúzlami zmorený Nikola. V snahe o vyčistenie posadnutosti v obci v tento deň chladnokrvne zavraždil 9 ľudí, ďalších 5 vážne zranil.

Šialený masaker v zaostalej dedinke okorenený tisícročnou mágiou a podozrivými rodinnými okolnosťami vzbudzoval nielen vášne, ale aj posvätný strach.  Vypočujte si epizódu Oči z Jabukovacu z novej série najúspešnejšieho slovenského mystery podcastu – Nezhasínaj!, ktorá vám priblíži najmrazivejší príbeh masovej vraždy v modernom Srbsku, ktorá nadobúda priam mysteriózny charakter.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Podcast Nezhasínaj! nie je vhodný pre poslucháčov mladších ako 18 rokov, ani pre citlivé povahy. P.S.: Báť sa je povolené!
Príbehmi hrôzy, pri ktorých neplatia zákony prírody ani ľudská logika, vás bude i naďalej sprevádzať herec Marek Majeský.

Všetky časti podcastu Nezhasínaj!
Nadácia Dobrý skutok