Práve hráme

21/03/2024

Thirty Seconds to Mars mieria na Slovensko!


Americká skupina Thirty Seconds to Mars zložená z bratov Jareda Leta a Shanona Leta svojim novým šiestym štúdiovým albumom It´s The End of The World But It´s a Beautiful Day hlási novú éru kapely a súčasne aj návrat na pódia.

Nová éra kapely by mala svojou hudbou skúmať temnejšie stránky ľudstva, ale zároveň stále poukazovať na krásu, ktorá je vo svete prítomná všade naokolo. Táto zmena sa zatiaľ stretáva s pozitívnymi ohlasmi a album zaznamenáva úspechy piesňami Stuck a Seasons.

V súvislosti s novým albumom, ohlásil Jared Leto aj svetové turné, a to skutočne netradičným spôsobom – horolezeckým výstupom na vrchol Empire State Building. Svetové turné s názvom Seasons World Tour odštartovalo 14. marca 2024 koncertom v Chile. Na Slovensku sa môžeme na koncert skupiny tešiť už 10. mája 2024!

Svojim fanúšikom Thirty Seconds to Mars odkazujú: „Toto turné je oslavou VŠETKÝCH našich fanúšikov – či už ste nás objavili v skorých rokoch 2000 na alternatívnej rockovej či emo scéne alebo ste sa stali našimi fanúšikmi o pár rokov neskôr vďaka TikToku. Náš koncertný setlist obsahuje klasické skladby, ktoré sme už roky nehrali, spolu so všetkými hitmi z rôznych období našej kapely.“

Vstupenky dostupné v sieti Ticketportal a na www.vivien.sk

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa Vivien.

Mobilné aplikácie Rádia Expres