Práve hráme

21/03/2024

Slovenská speváčka Ronie predstavila nový imidž i hudobný štýl!


Speváčka Ronie len nedávno pokrstila svoj prvý hudobný album Roniemoon, ktorý je nielen hudobne, ale aj vizuálne silný, motivačný, nostalgický, romantický a najmä divoký – ako samotná speváčka. Práve divokosť pretavila do novej skladby Na čo sa hráme, kde si zahrala punkovú princeznú po boku speváka a účastníka reality show Ladislava Jambora s umeleckým menom Lu. Spomínate si na svoju školskú lásku? Po novom klipe, o ktorý sa postarala talentovaná Ronie, si zaručene spomeniete!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Roniemoon album obsahuje 12 skladieb a každá z nich má svoj osobitý príbeh. Tentokrát pribudne speváčke na klipové konto netradičný žáner – pop punk. „Chcela som ísť po koncepte, ktorý sa robil v tejto pop-punk sfére v 2000-kach, kde sa vždy z nejakého iného uhlu odohráva príbeh milostného trojuholníku, medzi populárnym chlapcom a populárnym dievčaťom a ďalším, nie úplne popular dievčaťom. Tento koncept som chcela zanechať a opäť ho len rozrozprávať z ďalšieho, iného uhla. Lua mám zafixovaného ako dobrého pekného chlapca, ktorý je aktuálne crush mnohých žien, takže tu nebolo o čom rozmýšľať,“ vysvetľuje Ronie námet klipu.

V klipe figuruje aj aktuálna účastníčka reality show Ruža pre nevestu

Okrem známeho mužského predstaviteľa sa vo vizuálne Martina Mika z Illuminate objaví aj známa kráska, ktorá aktuálne hviezdi v reality show Ruža pre nevestu, Anet Slotová. „Táto úloha jej neskutočne sadla. Okrem iného je Anetka zároveň aj moja make-up artistka a ja som chcela výzorovo popularne dievča, aby to bola krásna, nežná žena, aby nepôsobila vulgárne. Malo by z nej byť cítiť dievčenskosť a tým, že som Anetku mala už na tie termíny zabookovanú na make-up a spĺňala úplne dokonale tieto moje podmienky, oslovila som ju s tým, či by mala záujem zahrať si takúto úlohu a okamžite na to kývla – takže osud! A musím povedať, že oni dvaja sa v tom klipe na obraze k sebe neskutočne hodili,“ prezradila viac o výbere herečky samotná speváčka.

V novom videoklipe Ronie prekvapuje nielen novými, ohnivo-červenými vlasmi, ale aj hudobným žánrom, ktorý prekvapí mnohých jej fanúšikov. Speváčka vyrastala aj na punkovej hudbe, čo vie len málokto.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Jozef Buhaj / Tlačová správa

Nadácia Dobrý skutok