Práve hráme

20/03/2024

Britská popová kráľovná Dua Lipa potešila všetkých fanúšikov. Toto bude veľké!


Britská popová kráľovná, držiteľka troch GRAMMY a siedmich BRIT Awards, Dua Lipa, konečne oznámila svoj tretí štúdiový album. Vyjde už čoskoro, a to 3. mája, nesie meno Radical Optimist a bude obsahovať jedenásť piesní, vrátane euforickej klubovej skladby Houdini a nedávno vydaného singla Training season.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Album čerpá, podľa najnovších informácii, zo skúseností a objavovania seba samého. „Čistá radosť z jasnosti v situáciách, ktorým sa predtým zdalo nemožné čeliť. Tvrdé lúčenie a vratké začiatky, ktoré predtým ničili vašu dušu, sa stávajú míľnikmi, kedy volíte optimizmus a v onom chaose sa učíte preplávať s gráciou,“ vyjadrila sa speváčka. Nálada albumu má reflektovať rodný Londýn so všetkou svojou úprimnosťou, sebavedomím a slobodou deväťdesiatkového Britpopu.

Predchádzajúci, platinou ovenčený album, Future Nostalgia, upevnil pozíciu Dua Lipy ako nespochybniteľnej popovej hviezdy, ktorej nahrávky sa pravidelne pohybujú v prvých priečkach hitparád. Nahrávka nominovaná na Grammy bola v roku 2021 najdlhšie sa držiacim titulom v TOP 10 prestížneho rebríčka Billboard 200.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Nadácia Dobrý skutok