Práve hráme

13/02/2024

Xindl X natočil titulnú pieseň k novému seriálu Policie Hvar. Singel Si zabil, kámo s ním naspievala Katarína Knechtová


Chorvátsko – dovolenková destinácia státisícov českých i slovenských turistov, ktorí sem jazdia za morom, horami, pamiatkami, zábavou i uvoľnením. Vraždy ale dovolenku nemajú. Michal (Jakub Štáfek) a Ivana (Alžbeta Ferencová, aka ZEA) spolu s ostatnými kolegami musia spoločne napraviť porušenú harmóniu slnečného ostrova. Pravidlo je jasné. Česká mŕtvola, český hlavný vyšetrovateľ. A naopak.

Vďaka živému, špecifickému prázdninovému organizmu sa stanú súčasťou niekoľkých zábavných až bizarných komunít. To je v kocke nový, komediálny krimi seriál TV Nova s názvom Polícia Hvar, v ktorom si po boku hviezdneho obsadenia strihol rolu aj Ondřej Ládek známy ako Xindl X. Ten si zahral sám seba v epizódnej úlohe prvého dielu. Predovšetkým sa ale postaral o titulnú pieseň seriálu, ktorá nesie názov Si Zabil, kámo.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Keď nám Xindl X kývol na hereckú príležitosť zahrať si trochu sám seba, napadlo mi, osloviť ho, aby zložil k seriálu titulnú pieseň,“ hovorí kreatívny producent David Musil. „Vedeli sme, že chceme československý duet s pohodovou prázdninovou atmosférou. To sa podarilo, pretože ten, kto si pesničku vypočuje, ju nedostane z hlavy,“ dopĺňa.

K skvelému výsledku prispela aj speváčka Katarína Knechtová, ktorá s Xindlom X spieva slovenskú časť pesničky. „Rovnako, ako funguje chémia ústrednej dvojice seriálu, pripadalo mi, že si Katarína aj Xindl X pri natáčaní sadli úplne rovnako. Dokázali tak preniesť do hudobného klipu potrebnú energiu,“ uzatvára Musil.

Zdroj foto: Tlačová správa

„Veľmi ma potešilo, že si Ondřej vybral na spoluprácu práve mňa. Po vypočutí piesne som hneď súhlasila a následne nahrala svoje časti v mojom rodnom štúdiu v Prešove. Vtipné je, že sme sa spolu s Ondřejom a aj jeho producentom stretli až pri natáčaní videoklipu, a keďže máme všetci, myslím, celkom dobrý zmysel pre humor, veľa sme sa spolu nasmiali a navzájom zblížili,“ dodáva speváčka Katarína Knechtová.

Zdroj: Tlačová správa / Jakub Maršál
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres