Práve hráme

03/06/2022

Speváčka Katka Knechtová predstavuje novinku Verím. Apeluje ňou na dobro, ktoré je v každom z nás


Speváčka Katarína Knechtová predstavuje novinku Verím, v ktorej zhrnula svoje pocity a sklamania za posledné mesiace. Jedna z našich najúspešnejších speváčok však stále verí v dobro, ktoré je v každom z nás, stačí sa na neho sústrediť.

Autorkou hudby novej pesničky je Katka, text má na konte Vlado Krausz. Spoluproducentom skladby je Vlado Randy Gnepa. Televíznu premiéru bude mať jej novinka už túto sobotu počas Social Awards Slovakia. Do zajtra však čakať nemusíš, vypočuj si ju už teraz!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Krásne chvíle máme pred sebou, verím nám,“ spieva speváčka, skladateľka, textárka a klaviristka v novej skladbe. „Pieseň bola pôvodne balada, ktorú plánujem zverejniť pre fanúšikov na jeseň v akustickej verzii spev a klavír. Takže mám v zálohe taký plán B. Ale potom som o nej začala premýšľať ešte inak. Mám skúsenosť, že balady sú úžasné tanečné veci, takže nakoniec vypálila práve takto,“ prezradila Katka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Vzhľadom na to, čo všetko sa za posledné mesiace dialo a deje – vojna, situácia vo svete, politická situácia u nás, tak som mala pocit neskutočnej frustrácie a sklamania. Mojou jedinou terapiou v snahe nezblázniť sa, bola hudba a sny. Premýšľala som o tom ako o koncepte, ktorým zmyslom bolo vidieť v ľuďoch to dobré. Pretože to dobro v každom človeku a každý deň, keď sa na to začnete sústrediť, tak ho pocítite a nájdete. Všetci sme unavení, vyčerpaní, ubolení a máme strach. Ale odkazom piesne je, kým dýchame, musíme veriť. Veriť v dobro a mať sny,“ vysvetľuje pozadie piesne.

Katku čaká plné leto. S kapelou zahrá na mnohých podujatiach na Slovensku aj v Česku

„Veľmi sa teším na ľudí, na ich energiu, na živé koncerty. To sa nedá opísať po tých dvoch rokoch v izolácii. Vychutnám si každý kilometer v aute počas cestovania na vystúpenia a každú minútu na pódiách. Uvidíme, čo potom prinesie jeseň, ale verím, že už sa situácia s covidom nebude opakovať,“ uzatvára speváčka.

Zdroj: tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: tlačová správa/Patrik Minár

Nadácia Dobrý skutok