Práve hráme

25/03/2022

Xindl X prichádza s klipom k titulnému singlu z albumu Terapie, ktorý pokrstí v apríli v O2 Universum


Ondřej Ládek – spevák, pesničkár a skladateľ známy ako Xindl X, vydal v októbri minulého roka album Terapie, ktorý sa dočkal skvelých ohlasov nielen od fanúšikov, ale aj od hudobných kritikov. Teraz vydáva originálny videoklip k rovnomennej pesničke a oznamuje nový termín presunutého koncertu. Doposiaľ najväčšiu show svojej kariéry predvedie už 5. apríla v pražskom O2 univerze. „Koncert sme pre pandémiu museli dvakrát preložiť, ale vyzerá to tak, že konečne bude! A bude aj so všetkými sľúbenými hosťami,“ oznamuje spevák.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Minuloročný album tentokrát nebol o spoločenskom dianí, ako sme u speváka zvyknutí, ale viac o jeho vnútornom prežívaní. Výnimkou nie je ani pieseň Terapie. „Pieseň je o tom, že každý vie najlepšie, ako má žiť svoj život. Každý vie najlepšie, ako má urobiť v podstate čokoľvek a nebojí sa vám to povedať. A o tom, že aj napriek týmto radám býva dosť ťažké zostať sám sebou,“ približuje význam textu Ondřej.

Fanúšikovia môžu vo videoklipe vidieť Xindlovo alter ego, ktoré poznajú z obalu nového albumu. „Je to panáčik, ktorý má miesto hlavy jedno veľké vnímavé oko a žije vo svete ľudí, ktorí majú miesto hlavy len jedny veľké ukecané ústa,“ popisuje spevák. O deji v klipe dodáva: „Je to o jednom dni pána Očka a jeho každodennom boji s Povídalkami okolo neho. Taká ľahká autobiografická reportáž zo sveta introvertných ľudí.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres