Práve hráme

25/09/2023

Kelly Clarkson sa postarala o špeciálnu spoluprácu pri jej novej piesni You Don’t Make Me Cry


Kelly Clarkson sa v jej novinke You Don’t Make Me Cry spojila s naozaj výnimočnou speváčkou – jej vlastnou dcérou! 9-ročná River Rose si zaspievala po boku svojej matky a znie to naozaj krásne. Song začala nahrávať, keď mala len päť rokov. Nie je to však jej premiéra. Speváčkine deti, River a 7-ročný Remington, ktorých otcom je jej ex Brandon Blackstock, boli súčasťou hudobného videa k piesni Broken & Beautiful z roku 2019. Kelly zahrnula svoje deti aj do jej vystúpenia so songom Hearbeat Song v Las Vegas, píše portál etonline.com.

Skladba You Don’t Make Me Cry je súčasťou deluxe verzie albumu Chemistry

Ten vyšiel v júni tohto roku. Prednedávnom tiež Kelly vydala song Roses, no do deluxe verzie albumu patria aj ďalšie piesne ako I Won’t Give Up, Did You Know či Goodbye. Live verziu a remix dostala skladba Mine a dostupný je aj remix piesne Favorite Kind Of High.

Podľa spomínaného portálu má text skladby skôr rozchodový charakter. „Nerozplačeš ma. A ja plačem pri všetkom. Neprinútiš ma cítiť, pričom cítim viac než väčšina. To o niečom svedčí, no nie?“ spieva Kelly popri tom, ako ju jej dcéra dokonale dopĺňa v pozadí slovami: „Cítim sa voľná, odkedy som prišla na to, že ty nemáš moc. A tak nejakú hľadáš, no moju nedostaneš, nerozplačeš ma.“  Poď si to vypočuť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Mobilné aplikácie Rádia Expres