Práve hráme

11/01/2024

Zmenená Kelly Clarkson prespievala veľký hit od Miley Cyrus


Americká speváčka Kelly Clarkson začala svoju kariéru víťazstvom prvej série televíznej súťaže American Idol v roku 2002. Tento úspech jej otvoril dvere k hudobnému priemyslu a v nasledujúcich rokoch vydala viacero úspešných albumov, vrátane hitov ako Since U Been Gone a Because of You. Speváčka je známa pre svoj silný vokál a schopnosť miešať rôzne žánre od popu po country.

V súčasnosti je Kelly okrem svojej speváckej kariéry známa aj ako moderátorka vlastnej talkshow The Kelly Clarkson Show. Táto relácia debutovala v roku 2019 a rýchlo sa stala obľúbenou vďaka svojej pozitívnej atmosfére a príjemnej osobnosti. Relácia kombinuje rozhovory so známymi osobnosťami, vystúpenia hudobných hostí a segmenty, ktoré sa zameriavajú na inšpiratívne príbehy bežných ľudí. V rámci svojej show máva aj spevácke vystúpenia. tento raz sa postavila za mikrofón a prespievala známu pesničku od jej mladšej kolegyne Miley Cyrus. Vypočuj si, ako krásne znie pesnička I Used to Be Young v jej prevedení.

https://www.youtube.com/watch?v=0ri5Tl7k-SY

Ak ti pripadá, že Kelly Clarkson vyzerá akosi inak a svojim výzorom vyrazila dych mnohým. Celému svetu ukázala, ako rapídne zmenila svoj imidž. Speváčka je zmenená na nepoznanie – výrazne schudla a vyzerá priam fantasticky. V rozhovore pre extratv uviedla, že schudla takmer 30 kíl.

To však nie je jediná zmena v jej živote. Po rozvode si buduje nový život a do nového roka vykročila správnou novou. S tým je spojené aj to, že zmenila lokál – z Los Angeles sa presťahovala do New Yorku, uvádza portál people.com. „V LA som bola veľmi nešťastná. Potrebovala som úplne nový štart,“ priblížila speváčka.

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Mobilné aplikácie Rádia Expres