Práve hráme

07/02/2024

Miley Cyrus prirovnávajú k Tine Turner a nie je to náhoda


Sošky Grammy sú rozdané, no ošiaľ okolo nich neutícha a tak čoskoro ani neutíchne. Svetové médiá nehovoria len o víťazoch, ale aj o fantastických vystúpeniach, ktoré sa počas gala večera konali. Medzi umelcami, ktorí vystúpili, bola aj Miley Cyrus, ktorá získala svoje prvé Grammy. A práve na ňu, jej vizáž i samotné vystúpenie sa upriamuje pohľad.

Počas večera zaspievala svoju pieseň Flowers, za ktorú aj vyhrala. Ako ona sama povedala, spomínaný song doposiaľ zaspievala naživo len trikrát. Video z jej vystúpenia sa stalo hitom a my sa tomu absolútne nečudujeme! Speváčku prirovnávajú k Tine Turner, a to nielen spevácky. Jej pohyby, špeciálne nôh, naznačovali, že jej počas vystúpenia vzdáva hold. Miley bola jednoducho fantastická a aj ona sama priznala, že celý jej zjav i pohyby neboli náhodné.

„Chcem byť takou umelkyňou, na ktorú budú jej idoly pyšné,“ povedala v rozhovore pred vystúpením, píše portál glamour.com. Zároveň priznala, že medzi ne patria Cher, Whitney Houston, Céline Dion, Dolly Parton i spomínaná Tina Turner, ktorá zomrela v máji minulého roka. Oficiálne vystúpenie ešte nie je na YouTube zverejnené, po internete kolujú len ústrižky, no ak si to chceš pozrieť a poriadne si to užiť, video nájdeš na stránke Grammy alebo v jej výbere fotiek, ktoré postla na Instagram.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Profimedia.cz

Mobilné aplikácie Rádia Expres