Práve hráme

22/06/2023

Marek Ztracený skráti hudobnú pauzu novým albumom. Vypočuj si nový album, ktorý potešil fanúšikov


Marek Ztracený počas uplynulého víkendu odohral tri kompletne vypredané koncerty v pražskom štadióne Eden pre 100 000 fanúšikov. V čase vrcholiacich príprav a skúšok na tieto jedinečné vystúpenia zároveň nečakane prekvapil svojich priaznivcov informáciami o vydaní  nového albumu.

Albumová novinka dostala názov Originál, čím Marek okrem iného odkazuje na jeden zo svojich posledných veľkých hitov, ktorý, samozrejme, na albume nesmie chýbať. Album na CD bol prvýkrát v predaji exkluzívne práve na spomínaných koncertoch v Edene. Včera, 21. júna, vychádza oficiálne digitálne i na CD a je k dispozícii v obvyklých distribučných sieťach vydavateľstva Supraphon.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Originál je v poradí 7. štúdiovým albumom Mareka Ztraceného a obsahuje 11 skladieb. Autorom hudby i textov je výhradne Marek Ztracený.

Okrem spomínaného rovnomenného hitu Originál a niekoľkých absolútnych noviniek tu fanúšikovia nájdu i známe a obľúbené piesne Moje milá, Pomalu, Vítr do plachet, či aktuálny singel Stále věřím. Ako záverečnú pomyselnú čerešničku na torte Marek zaradil na album tiež vianočné dueto s Hanou Zagorovou Vánoce jako dřív. Ide o skladbu, ktorá sa stala úplne poslednou nahrávkou, ktorú legendárna speváčka Hana Zagorová naspievala.

Vypočuj si celý album, ktorý je naozaj skvelý!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Ondřej Košík / Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres