Práve hráme

07/04/2022

Skupina Peter Bič Project predstavuje singel a nový videoklip k piesni Tam za tou bránou


Peter Bič Projekt zverejnil druhý singel Tam za tou bránou, ktorý pochádza z albumu Hlava. Pieseň nevyšla len samostatne, dočkala sa aj video podoby, v ktorej sa objavil len Peter a Viktória. Sleduj, čo si skupina pripravila!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Pieseň má veľmi intímnu atmosféru a text. Preto sme urobili klip, v ktorom sme mali ambíciu to zosúladiť,“ hovorí o videoklipe Peter Bič.

„Text napísal Vlado Krausz, a je naozaj veľmi pekný, preto sme sa rozhodli pre systém lyrics videa,“ hovorí frontman skupiny a dodáva, že video režíroval Jaris Vaľko.

Skupina sa len pred niekoľkými dňami stala laureátom 25. ročníka Krištáľové Krídlo v kategórii Hudba a už 27. apríla sa dozvedia ako sa im podarilo obstáť na ocenení Anděl 2021 v kategórii Slovenský album.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Je to pre nás veľká česť, obdržať ceny, za ktoré hlasuje odborná porota. Ale nie o nič väčšia, ako keď nás fanúšikovia ocenia potleskom na koncerte,“ neskrýva spevák nadšenie.

Tiež dodal, že na nadchádzajúcich koncertoch sa môžeš tešiť na obmenený repertoár. „Teší nás, že si ľudia pýtajú aj nové skladbe, a preto im s radosťou vyhoviem,“ dodal, čím potešil nejedného fanúšika.

Zdroj: tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: tlačová správa

Nadácia Dobrý skutok