Práve hráme

08/04/2022

Populárne francúzsko-talianske duo SHANGUY predstavuje novinku Lava


SHANGUY má milióny videní na YouTube a koncertujú po celej Európe – teraz prichádzajú s novinkou Lava, ktorá ťa svojim chytľavým rytmom dostane. Vypočuj si ich najnovšiu skladbu a sleduj aj klip, ktorý k nej natočili!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skupina je na hudobnej scéne už piaty rok a počas svojej kariéry vytvorili už mnoho hitov, vďaka ktorým si získali veľa fanúšikov po celom svete. Novinkou privolávajú leto, pretože táto pieseň je ideálnym spôsobom, ako sa pripraviť na letné festivaly.

Dvojica rada hudobne experimentuje, o čom svedčia aj hudobné štýly, ktoré vo svojej tvorbe využívajú. Medzi elektro a house hudbu sa neboja zamiešať pop, ale aj tradičný európsky folk či reggae.

Okrem úspechov, ktoré neustále rastú, si pripísali ďalší, a to aj vďaka Slovensku. Ruka Hore ako multižánrová hudobná platforma, ktorá posledné roky okrem neustálej podpory našich a českých umelcov, prináša tie najkvalitnejšie hudobné projekty, merche a okrem iného kvalitnú digitálnu distribúciu.

„Sme nesmierne radi, že nám táto zahraničná skupina prejavila dôveru v rámci digitálnej distribúcie. Podarilo sa nám so skupinou a s ich aktuálnym singlom Lava dostať aj na Spotify do playlistu NEW MUSIC FRIDAY NORWAY a takto pokryť ďalší, väčší hudobný trh, keďže Nórsko je 8.najväčšia krajina v Európe,“  hovorí Tomáš Muška, ktorý je digitálnym accountom Ruka Hore.

Zdroj: tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: tlačová správa 

Nadácia Dobrý skutok