Práve hráme

05/04/2022

Dcéra Igora Kmeťa oslávila 18. narodeniny novou skladbou Príde to samé


Rebis je mladá 18-ročná speváčka a dcéra známeho Igora Kmeťa, ktorá oslavuje svoju dospelosť soulovou novinkou Príde to samé. Vypočuj si jej novú skladbu, na ktorej spolupracovala s Taomim.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Skladba vznikla veľmi spontánne, pôvodne mala vyjsť u môjho otca. Text som písala z vlastnej skúsenosti o tom, čo som zažila a prežila. Chcela som song obohatiť aj inou energiou a priniesť do nej mužský vibe, takže som oslovila Taomiho, jeho tvorbu mám veľmi rada,“ prezradila speváčka o horúcej novinke.

Rebis tiež dodala, že tvorí spontánne a pocitovo a jej skladby vychádzajú raz za čas, pretože si na nich dáva záležať. „Snažím sa priniesť kvalitu a najmä s ňou chcem byť spokojná, preto to trvá dlhšie. Čo sa týka albumu, nechávam to teda plynúť a uvidím, čo z mojich emócií a myšlienok vznikne,“ hovorí.

Mladá speváčka je, zdá sa, pri chuti, pretože skladba Príde to samé je pokračovaním jej vydareného debutu z marca minulého roka! Videoklip k skladbe Namotáš sa má na YouTube takmer 40-tisíc videní – sleduj!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: tlačová správa

Nadácia Dobrý skutok