Práve hráme

25/10/2019

Slovenka Barbara Lisá organizovala ako študentka rozlúčky so slobodou, teraz je úspešnou konzultantkou


Uspeli vo svete, doma ich nepoznáme! Každú stredu v premiére (repríza v nedeľu) Oli Džupinková predstavuje Slovákov, ktorí žijú v zahraničí. Ďalšie tipy môžete posielať na slovacivzahranici@expres.sk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Barbara Lisá, konzultantka

Barbara Lisá pochádza z Lábu. Mimo Slovenka žije už vyše dvadsať rokov. Študovala právo na Univerzite Karlovej v Prahe, potom v Cambridge, v Belfaste a MBA má z Londýna. Získala rôzne štipendiá a ocenenia. Počas štúdia založila s mamou cestovku, ktorá organizovala rozlúčky so slobodou. Podnikali spolu štyri roky a rozlúčky so slobodu dostali z Bratislavy do Prahy, do Brna či do Bulharska. Písalo sa o nej aj v zahraničných médiách.

Firmu neskôr prebral brat a je stále úspešná. Barbaru medzitým oslovila firma z Anglicka, aby pomohla založiť konzultačnú firmu v Prahe. Z Barbary sa stala úspešná konzultantka. Medzi jej klientov patria obrovské globálne spoločnosti. Barbaru Lisú som stretla na tohtoročnom TEDxBratislava, kde mala otvorený, úprimný a emotívny talk o neplodnosti. Jej blogy si môžete prečítať na stránke www.zenyvmeste.sk.

https://www.facebook.com/olidzupinkova/photos/a.1536809009882905/2490151864548610/?type=3&theater

Foto: Archív Barbara Lisá

#olidzupi

Mobilné aplikácie Rádia Expres