Práve hráme

21/11/2019

Slovenský fotograf v Londýne Michal Augustini splnil výzvu „100 koncertov za rok“ a chystá výstavu


Uspeli vo svete, doma ich nepoznáme! Každú stredu v premiére (repríza v nedeľu) Oli Džupinková predstavuje Slovákov, ktorí žijú v zahraničí. Ďalšie tipy môžete posielať na slovacivzahranici@expres.sk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Michal Augustini, koncertný fotograf

Michal Augustini pochádza zo Spišskej Novej Vsi. Sedem rokov študoval a pracoval v Brne, potom rok v Prahe a posledné štyri roky žije a pracuje v Londýne. Jeho hlavným zamestnaním je práca v spoločnosti Amobee, v ktorej pôsobí ako Learning & Development manager a stará sa o vzdelávanie a osobný rozvoj zamestnancov. Mišo aj fotí a nie dlho, ale po jeho krátkej trojročnej kariére už boli jeho fotky publikované vo svetoznámych médiách Rolling Stone Magazine, The Guardian, Independent a pravidelne publikuje pre český magazín Full Moon. Michal je zároveň jedným z oficiálnych fotografov festivalov Pohoda a Colours of Ostrava.

Začiatkom tohto roka ho kamarát vyzval, či odfotí 100 koncertov za rok. Výzvu prijal a už ju aj splnil. Pripravuje preto prvú výstavu koncertných fotografií s názvom „All In | One Year“. Michal bol tiež jedným z finalistov Slovak Press Photo 2019 v kategórii Svet umenia a kultúry. Vo svojom voľnom čase okrem iného hrá aj na piano a maľuje abstraktné obrazy. Tie nedávno vystavoval na Slovenskej Ambasáde v Londýne, kde zahral svoje skladby na piane.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Foto: Archív Michal Augustini

#olidzupi

Mobilné aplikácie Rádia Expres