Práve hráme

17/09/2018

Zrodila sa hviezda – Vyhraj účasť na londýnskej premiére


Bradley Cooper ako ostrieľaný muzikant a Lady Gaga ako začínajúca speváčka, ktorá už vzdala svoj veľký sen o hviezdnej kariére…

Od 4. októbra prichádza do slovenských kín romantická dráma s názvom Zrodila sa hviezda.

U Miša s Táňou sme súťažili o účasť na londýnskej premiére filmu, ktorej sa zúčastní výherkyňa Katka z Dolného Kubína.

Súťažili sme aj na našom webe o 2 lístky do kina a filmový balíček, ktorý obsahuje filmové tričko, zápisník a gitarové trsátko. Zo všetkých správnych odpovedí boli vyžrebovaní 3 výhercovia, ktorým posielame výhry – Jozef z Novák, Dana z PolomkyKristína z Dolnej Súče. Gratulujeme!


O filme

Vo filme Zrodila sa hviezda sa v hlavných úlohách predstaví štvornásobný držiteľ nominácie na Oscara Bradley Cooper a spevácka pophviezda Lady Gaga. Kým pre Bradleyho Coopera ide o režisérsky debut, pre Lady Gaga o jej prvú hlavnú rolu vo filme.

V novom spracovaní romantickej drámy Zrodila sa hviezda, stvárni Bradley Cooper ostrieľaného muzikanta Jacksona Mainea, ktorý objaví a zamiluje sa do začínajúcej speváčky Ally (Lady Gaga). Táto už svoj veľký sen o hviezdnej kariére vzdala… pokým ju Jack neprinúti vyjsť na pódium pod svetlá reflektorov. Ale keď Allyin raketový štart zatieni jeho vlastnú kariéru, Jack stále obtiažnejšie nesie svoj ústup z veľkých pódií, a o to viac bojuje so svojimi vnútornými démonmi.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Štatút súťaže

Mobilné aplikácie Rádia Expres