Práve hráme

10/09/2018

Predátor: Evolúcia – Vyhraj filmový balíček!


Pred viac ako tridsiatimi rokmi sme sa s nimi stretli prvýkrát. Teraz sa Predátori, jedni z najväčších lovcov celého vesmíru, opäť vracajú na našu planétu. Sú však oveľa silnejší a inteligentnejší než kedykoľvek predtým..

Od 13. septembra je v slovenských kinách film Predátor: Evolúcia.

Súťažili sme o filmový balíček, ktorý obsahuje 2 lístky do kina, filmové tričko, baterku a hracie karty. Zo všetkých správnych odpovedí boli vyžrebovaní 3 výhercovia, ktorým posielame výhry – Roman z Bratislavy, Monika z Kremnice a Miloš z Nižnej nad Oravou. Gratulujeme!


O filme:

Predátori sa geneticky zdokonalili pomocou DNA iných vesmírnych bytostí. Keď jeden chlapec nešťastnou náhodou zapríčiní ich návrat na Zem, vôbec nie je isté, kto pred nimi ochráni ľudstvo tentoraz. Nájde sa niekto, kto nebude len lovná zver, ale dokáže sa im postaviť ako rovnocenný súper?

Poslednou šancou ľudstva na záchranu pred vesmírnymi lovcami sa stáva už len malá partia bývalých a celkom šialených vojakov a jedna mladá evolučná biologička. Len tí majú aspoň malú šancu zabrániť vyhubeniu nášho živočíšneho druhu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres