Práve hráme

08/10/2018

Tajomstvo domu s hodinami – vyhraj filmový balíček!


Čas vypršal… Kúzla ožívajú…
Keď sa 10-ročný Lewis presťahuje k svojmu strýkovi, netuší, aké magické dobrodružstvo ho čaká…
Od 11. októbra si môžete v našich kinách pozrieť film Tajomstvo domu s hodinami.

Súťažili sme o tri filmové balíčky, ktoré obsahujú 2 lístky do kina, tričko a rozprávkové DVD. Zo všetkých správnych odpovedí boli vyžrebovaní 3 výhercovia, ktorým posielame výhru – Denis z Koštian nad Turcom, Zuzana z Valaskej Belej a Jaroslav z Trebišova. Gratulujeme!


O filme:

Píše sa rok 1953 a desaťročný Lewis Barnavelt sa sťahuje do mestečka New Zebedee v štáte Michigan, aby žil so svojím strýkom Jonathanom v strašidelnom starom dome, ktorý má tajomné tikajúce srdce. Lewis len nedávno stratil oboch rodičov a momentálne netúži po ničom inom ako normálnom detstve. Ako však čoskoro zistí, čaká ho niečo úplne iné.

Strýko Jonathan je v skutočnosti priemerný, ale dobrosrdečný čarodejník. Jeho susedkou a zároveň dobrou priateľkou je Florencia Zimmermanová – dobrá čarodejnica vyššej triedy. Strýkov dom pôvodne patril dvom veľmi zlým čarodejníkom – manželom Isaacovi a Selene Izardovým,. Pred smrťou skonštruovali zlovestné hodiny, ktoré ukryli niekde v stenách domu. Ničivý mechanizmus neustále tiká a čaká na okamih magického usporiadania času, ktorý Izákovi umožní zo záhrobia zničiť a ovládnuť celý svet. Na Halloween sa Lewis rozhodne získať si nových priateľov a zapôsobiť na obľúbeného Tarbyho Corrigana.

Na miestnom cintoríne sa pokúsi vyvolať mŕtvych, žiaľ vďaka jeho experimentu vstane z hrobu Selena Izardová. A čoskoro bude ešte horšie – duch zlej čarodejnice vypustí na svet zástup desivých príšer, s pomocou ktorých chce zničiť mesto. Lewis musí pozbierať všetku svoju odvahu, aby spolu so strýkom Jonathanom a pani Zimmermanovou zastavili Selenu v jej snahe dokončiť manželov diabolský plán.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres