Práve hráme

10/08/2017

Slovenka Veronika Janečková organizuje na Filipínach revolučné teambuildingy pre firmy


Uspeli vo svete, doma ich nepoznáme! Každú stredu v premiére (repríza v sobotu) Oli Džupinková predstavuje Slovákov, ktorí žijú v zahraničí. Ďalšie tipy môžete posielať na slovacivzahranici@expres.sk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Veronika Janečková, BizTreat

Veronika Janečková pochádza z Martina a po maturite odišla brigádovať do Anglicka. Aj keď ju prijali na vysokú školu do Česka, nakoniec sa rozhodla, že tam nepôjde a ostane v Londýne. Študovala medzinárodnú politiku a právo. V zahraničí žije 11 rokov, vyše 9 rokov v Londýne a 9 mesiacov v Bruseli, kde pracovala pre Európsku komisiu. Tam ju to však veľmi nezaujalo.

Posledný rok už ale žije na Filipínach, kde s kamoškou Sašou založili vlastný biznis – Biztreat. Organizujú tzv. business retreat, čo znamená, že firmy idú mimo svojich kancelárií a zažívajú spoločné aktivity. Snažia sa utužiť firmu, aby sa kolegovia nielen zabavili, ale aby sa aj niečo naučili. Nejde teda o klasické teambuildingy, ale snažia sa ich meniť na niečo revolučné. Spolupracujú so sieťou medzinárodných expertov a každé cvičenie má jasný cieľ. Ale neočakávajte prednášky. Nikina práca nadväzuje na to, čo robila posledné tri roky v Londýne, a to v dizajnovom inovačnom štúdiu.

A čo Váš teambuilding?

https://www.youtube.com/watch?v=jck70slVB44

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Foto: Archív Veronika Janečková, @mickeyedwards
FB: facebook.com/BizTreat

#olidzupi

Mobilné aplikácie Rádia Expres