Práve hráme

03/11/2020

Ďalšia nápaditá pieseň od zoskupenia Orchester Jeana Valjeana!


Orchester Jeana Valjeana je zoskupenie nadaných hercov a umelcov, ktorí len nedávno vydali svoj prvý album pod názvom „OJV“. Z toho natočili ako pilotný vizuál romantický singel Donďa, ktorú líder kapely, Daniel Fischer, napísal ešte na vysokej škole pre svoju spolužiačku, herečku a speváčku, Dominiku Kavaschovú. Cez víkend však vydali novú skladbu Milý Jonáš, ktorá niesla pôvodný názov Milionář.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skladba Milý Jonáš, podobne ako ich pilotný klip Donďa, nesie dôvtip a hereckú hru doladenú k textu. Tentokrát  sa však chalani pohrali so slovíčkami, ktoré síce vyznejú rovnako, ale majú odlišný význam. Keďže zoskupenie OJV ponúka zohratých umelcov, videoklip pod režisérskym taktovkou Jakuba Krónera v produkcii s Janom „STRAPOM“ Strapcom ponúka divákovi vtipný, krátky, hraný film v jednom vizuáli.

 „Veľmi ma baví hra so slovíčkami. Poslucháč si môže vybrať,  či je hrdinom skladby Milý Jonáš, alebo Milionář. Možno sú obaja jedno i druhé. Isté je, že sa podarilo dostať českú a slovenskú verziu do jednej skladby,“ vysvetľuje líder OJV Daniel Fischer.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok