Práve hráme

04/11/2020

Meduza a Dermot Kennedy vydávajú novú pecku Paradise


Multiplatinové, celosvetovo uznávané, talianske produkčné trio Meduza spojilo sily s írskou hitparádovou hviezdou Dermotom Kennedym na novom singli Paradise. Na piesni badať bezkonkurenčnú produkčnú schopnosť vytvárať presvedčivé rádiové tanečné skladby, a pritom stále čerpať z koreňov housovej hudby. Táto kombinácia spolu s Kennedyho vokálmi je nepochybným adeptom na popredné miesta v rebríčkoch hitparád po celom svete.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ide tak o druhý singel Meduzy z novej dekády, ktorá nadväzuje na Born To Love s britským umelcom SHELLS. Kennedyho najnovší singel Giants je popritom stále na 2. mieste írskych hitparád a má nábeh dostať sa do prvej desiatky britskej oficiálnej hitparády.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Meduza sa minulý rok na scéne preslávili s piesňou Piece Of Your Heart (ft. Goodboys), ktorý sa stal globálnym hitom. Od svojho vydania získal viac ako miliardu celosvetových streamov a nomináciu na Grammy. Skladba sa stala diamantovou, multiplatinovou a zlatou po celom svete, vrátane Veľkej Británie a predalo sa jej viac ako 1,2 miliónov kusov. V UK Singles Charts sa dostala na #2 a v US Dance Charts dokonca na #1. Na to nadviazal aj úspešný hit Lose Control – spolupráca s britskými umelcami Becky Hill a Goodboys, ktorý dosiahol celosvetový úspech a 11. miesto v rebríčku UK Singles Charts. Nazbieral dokonca viac ako 1 miliardu streamov.

https://www.instagram.com/p/CHDFqIWgHlV/

Zdroj: Universal Music s.r.o.

Nadácia Dobrý skutok