Práve hráme

05/11/2020

Skupina Kryštof nahrali pred dvomi rokmi vianočnú pieseň s Karlom Gottom. Teraz si ju môžeš vypočuť!


Teraz plnia dohodu, ktorú mal Richard Krajčo s Karlom Gottom a jeho rodinou, a spoločnú pieseň s názvom Vánoční púšťajú do sveta. Scenár a réžiu výpravného videoklipu si zobrala na starosť Karin Krajčo Babinská, ktorá priznáva, že to nebolo také jednoduché. „Nechtěli jsme, aby to byl vánoční kýč, ale možná nakonec je,“ hovorí režisérka filmového videoklipu, kde okrem svojho manžela Richarda Krajča a ich troch detí obsadila aj výnimočné herecké tváre Ivu Janžurovú, Aloisa Švehlíka, Danu Batulkovú, Pavla Rímskeho a Lucii Štepánkovú.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pieseň Vánoční vznikla tesne pred duetom Srdce nehasnou, ktorý pre Karla Gotta a jeho dcéru Charlottku napísal tiež Richard Krajčo.

„Za Karlem Gottem jsem s písní Vánoční přišel a svěřil se mu, že jsem napsal text, kde hraje významnou roli, a tak mě napadlo, že by se v ní mohl i objevit. Jemu se to naštěstí zalíbilo, a tak jsme se kdysi dali dohromady. A on pak asi po týdnu zavolal s jeho ženou Ivankou zpátky, a kromě toho, že souhlasil, abychom spolu nazpívali Vánoční, mě poprosil, jestli bych nezkusil napsat píseň pro něj a pro Charlottku,“ spomína frontman skupiny Kryštof.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres