Práve hráme

16/04/2020

Mladý slovenský talent Karin Ann predstavuje solo singel Zrkadlo


Presne pred mesiacom vstúpila na slovenskú hudobnú scénu Karin Ann – mladá, iba 17-ročná slovenská speváčka, prináša v apríli svoj v poradí druhý singel s názvom Zrkadlo. Zatiaľ, čo v marcovom debute Ruky preč Karin podporil featuringom raper Majself, nový singel Zrkadlo je jej prvým sólovým počinom

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Pre mňa táto skladba znázorňuje to, že všetci majú nejakých svojich démonov, či už o nich hovoria alebo nie, či už sa to týka vzťahov (či romantických či platonických) alebo názorov ľudí alebo anxiety (úzkosť),“ vysvetľuje Karin posolstvo druhého singla. „Na konci dňa si je ale každý sám najväčším démonom,“ dostáva sa k pointe svojej novej skladby a dodáva, že ani ona sama nie je výnimkou a tiež čelí vlastným vnútorným démonom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ako Karin prezrádza, singel Zrkadlo mal pôvodne vyjsť v sprievode nového videoklipu. Pár dní pred nakrúcaním, však ochromil verejný život u nás korona vírus, preto Karin čelila rovnakej otázke, akej v týchto dňoch čelia jej kolegovia umelci po celom svete – presunúť projekt na neskôr alebo pokračovať v práci? Karin sa rozhodla pokračovať a tak singel Zrkadlo na teraz podčiarkla vydareným lyric videom. „Mnohí umelci teraz hľadajú rôzne alternatívne riešenia a cestičky, ako v aktuálnej situácii nestrácať čas a pracovať v rámci možností ďalej. Karin to vyriešila takto. Kto vie, možno neskôr, keď sa bude pesnička fanúšikom veľmi páčiť, tak sa dočká aj toho pôvodne plánovaného videoklipu,“ dodáva dvorný producent speváčky Tomi Popovič.

https://www.instagram.com/p/B9XUQsxp8lo/

Zdroj foto: instagram

Nadácia Dobrý skutok