Práve hráme

16/01/2017

Všetko alebo nič – vyhraj skvelé ceny!


S filmom Všetko alebo nič, podľa bestselleru Evity Urbaníkovej, sme súťažili o 2 lístky do kina, knihu Všetko alebo nič a kozmetický balíček od Avonu v hodnote 50 EUR.
Zo všetkých správnych odpovedí bolo vyžrebovaných 5 výhercov, ktorým posielame výhry: Martina Styková, Dominik Vojtek, Patrícia Gežová, Miroslav Hajzuš a Natália Bardáková.

Gratulujeme!


VŠETKO ALEBO NIČ

Najpredávanejšia kniha Evity Urbaníkovej sa dočkala dlho očakávanej filmovej podoby! Začiatok roka 2017 bude v slovenských kinách patriť nerozlučnej trojici, Linde (Táňa Pauhofová), Vande (Klára Issová) a Edovi (Ľuboš Kostelný). Každý z nich je iný, každý má svoj príbeh, no spája ich vrúcne, oddané priateľstvo. Ich bláznivo plynúci život naruší Jakub (Michał Żebrowski), ktorý vnesie do Lindiných dní vášeň a prísľub nového vzťahu, ale rozdielnosť pováh a náhľadu na svet robí ich vzťah komplikovanejším, ako by sa zdalo…

Všetko alebo nič je príbehom o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda… aj keď vlastne toho nie sú hodní. Príbeh popretkávaný sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím. Príbeh taký skutočný, že v ňom objavíte samých seba.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Štatút súťaže

Mobilné aplikácie Rádia Expres