Práve hráme

12/04/2024

Polemic krstí nový album 11SKA skutočne netradične!


V sobotu 13. apríla sa v klube MMC v Bratislave koná koncert kapely Polemic, počas ktorého budú krstiť ich nový album 11SKA. To, čím sa bude krstiť, ťa prekvapí!

Fanúšikovia sa môžu tešiť na nabitý program plný hudby a tanca: „Pripravili sme si nadštandardnú porciu hudby, správne noty a nejedno hudobno-tanečné prekvapenie vrátane spolupráce s tanečnou skupinou PHX Dance Studio, ktorá sa objavila aj vo videoklipe k nášmu aktuálnemu singlu Viem. Hlavným leitmotívom koncertu bude, že na ňom odznie všetkých 11 songov, ktoré sa na novom albume nachádzajú. K tomu samozrejme ako bonus pridáme za hrsť greatest hits a niekoľko piesní, ktoré sme roky nehrali. Keď sa fanúšikovia naladia na našu vibráciu, tak ani jedno tričko nezostane suché. Na to sme tiež pripravení s úplne novým albumovo tematickým merchom, ktorý sa prvý raz objaví v ponuke práve na krste v Bratislave,“ prezradil Peter „Petko“ Opet.

Jedenásty album s jedenástimi piesňami si zaslúži výnimočné krstné médium, o ktorom sa skupina vyjadrila: „Pri plánovaní dramaturgie koncertného krstu albumu sme mali diskusiu, čo by mohlo byť krstné médium. Brainstormingom sme sa dostali k pivu jedenástke, odtiaľ bol už len malý krok k tomu osloviť remeselný pivovar, ktorý by vedel náš nápad v krátkom čase zrealizovať. Vedeli sme, že páni stojaci za značkou Stupavar sú hodnotovo a hudobne rovnako naladení ako my, oslovili sme ich a oni s nadšením začali vymýšľať receptúru a grafický návrh etikety. Stretli sme sa v pivovare, ochutnali niekoľko druhov piva a vypočuli ideu hlavného sládka. Ten do prípravy unikátnej várky piva, ktorá nikdy predtým nevznikla, vložil svoj kumšt a skúsenosti tak, aby sme s výsledkom boli spokojní. Sme nadmieru saturovaní. Predsa len Polemic lager na etikete s vizuálom nášho albumu máme prvý raz v kariére. Sme veľmi radi, že si náš nápad našiel skvelého realizátora v podobe pivovaru Stupavar.“

O tom, kto budú krstní rodičia, zatiaľ mlčia. Publikum sa to dozvie až priamo na mieste, ale vraj to bude unikátne.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Katarína Orešanská

Mobilné aplikácie Rádia Expres