Práve hráme

23/02/2024

Alan Murin má rozchodovú tanečnú novinku Still Love You


Slovenský spevák Alan Murin predstavil svoju prvú medzinárodnú skladbu Still Love You, ktorá je i napriek rozchodovej tématike veľmi chytľavá a tanečná. Na skladbe spolupracoval so zahraničným producentom Serbanom Cazanom a speváčkou IOVA.

Základy piesne boli položené pred dvoma rokmi, kedy sa mu otvorili dvere v slávnom produkčnom dome v Rumunsku. „Do Rumunska som nešiel s príliš konkrétnymi očakávaniami, ale vedel som, že sa na to veľmi teším. Bola to prvá cesta za hudbou do zahraničia, ktorá bola na vyššej úrovni, viac profi team. Vedeli sme, s kým ideme robiť, kam ideme robiť a čo zhruba ideme robiť,“ vyjadril sa Alan Murin.

Spoluprácu so známym producentom Serbanom Cazanom, ktorý spolupracuje s veľkými umelcami, ako napiklad Rita Ora, si Alan veľmi pochvaľoval: „Na Serbanovi sa mi páčilo, že má jednu špecifickú vlastnosť. Dokáže z umelca vytiahnuť to najlepšie. Vďaka tomu dokáže vykresať ten pomyselný diamant zo suroviny, ktorá mu prikráčala do štúdia a nesnaží sa tam dávať svoje veci. Hovorí sa, že dobrý spolupracovník, dokáže spolupracovať tak, aby veci fungovali a výborný spolupracovník dokáže ustúpiť tak, aby všetci v miestnosti vedeli dať zo seba to najlepšie.“ 

So speváčkou IOVA, s ktorou túto pieseň naspieval, ho zoznámil práve producent Serban. Podľa Alanových slov sa od prvého momentu dokázali na všetkom pohodnúť a spolupráca bola veľmi prijemná.

Videoklip k piesni patrí medzi doteraz najdrahšie produkcie, ktoré boli pre Alana Murina vytvorené, ale stojí to za to. „Jednu, moju, časť sme nakrúcali počas výletu do Los Angeles. Sú tam teda zábery plné teplého slnečného svetla, ulíc, pobrežia… Druhú, Iovinu, pre zmenu v zimných, horských pohľadoch v Ljubljane v Slovinsku,“ prezradil Alan Murin. Za zrodom tohto klipu stojí Anze Scrube známy spoluprácou s Chrisom Brownom.

K piesni sa vyjadrila aj speváčka Iova: „To, čo ma robí ako umelkyňu jedinečnou, je spôsob, akým vnímam hudbu a ako ju doslova počujem vo svojej hlave, ako ju môj mozog chápe a ako ju cíti moje srdce. Odtiaľ to prichádza prirodzene: texty, koncept a príbeh.“

Alan Murin na záver potvrdil, že táto vzájomná spolupráca zrejme vyústi do ďalších spoločných projektov.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Nadácia Dobrý skutok