Práve hráme

24/09/2019

Alan Murin prichádza s druhou časťou jeho tohtoročnej trilógie. Vypočuj si song Život


Po úspešnom štarte vydáva ďalšie EP pod menom „23 10″, ktoré je pokračovaním jeho životného príbehu. Opäť nás prekvapil osobitným štýlom a New Popovým zvukom, pričom si ponechal svoju autentickosť a kvalitné spracovanie. „V prvom rade by som sa rád poďakoval všetkým ktorý ma podporujú a dodávajú mi tak každý deň energiu. Dúfam, že vám nová tvorba urobí radosť. V novom EP rozoberám najmä lásku k životu a vzťahy. Samozrejme je koncepčne pripravené tak, aby poslucháčovi poskytovalo súvislý kúsok príbehu z môjho života. Prirovnal by som ho ku krátkej, ale intenzívnej húsenkovej dráhe pocitov a energických levelov.“ Prezrádza Alan, ktorý si pre nás okrem hudby pripravil ďalší videoklip.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V blízkej budúcnosti dostaneme šancu vidieť Alana naživo.  Najbližšie vystúpenie sa bude konať 21.11 v ateliéri Babylon v Bratislave.
„Budem tam robiť predskokana skvelej českej skupine Mirai. Na vystúpenie sa veľmi teším tak, ako na každého kto si ho so mnou dôjde poriadne užiť. O dva dni na to, 23.11, vydávam poslednú časť trilógie ktorá bude dostupná aj na CD. Vidíme sa čoskoro.“

Zdroj : Universal Music s.r.o.

Nadácia Dobrý skutok