Práve hráme

04/01/2024

Začni rok so smiechom: Debilné vtipy si môžeš užiť naživo aj v januári!


Debilné vtipy sú späť a užiť si ich môžeš už teraz, tak zapínaj, počúvaj! Môžu poslúžiť aj ako pomôcka, keď ty sám raz budeš mať niekde hovoriť vtipy. Avšak pozor, trápne nebude len tým, čo ťa budú počúvať, ale aj tebe samému. Debilné vtipy sú späť a všetky ich nájdeš „pod jednou strechou“, a to na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii. Navyše, ich humor môžeš zažiť aj naživo a odštartovať s nimi nový rok.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Tento podcast, obľúbený medzi fanúšikmi komédie, prináša novú sériu epizód, ktoré si môžeš vypočuť už teraz! Ak hľadáš zábavu a chceš sa zasmiať na odvážnych a často kontroverzných vtipoch, Debilné vtipy sú tou pravou voľbou. A navyše, ak patríš k ich skalným fanúšikom, môžeš ich podporiť nielen vypočutím, ale aj návštevou ich LIVE SHOW!

Začni nový rok s Debilnými vtipmi naživo

Začni nový rok s poriadnou dávkou humoru. Už 12. januára si v Košiciach môžeš užiť Správu o stave Republiky, o deň neskôr sa presunú do Žiliny a tešiť sa môžeš aj na Open Mic v Bratislave i na Improvizačnú show. Pozri si celý zoznam januárových vystúpení a vyber si to svoje!

Zdroj foto: Debilné vtipy
Zdroj foto: Debilné vtipy

Zdroj náhľadovej fotografie: Debilné vtipy

Mobilné aplikácie Rádia Expres