Práve hráme

11/12/2023

Ak máš rád trápny humor so suchou pointou, máme niečo pre teba: Debilné vtipy sú späť!


Debilné vtipy sú späť a užiť si ich môžeš už teraz, tak zapínaj, počúvaj! Môžu poslúžiť aj ako pomôcka, keď ty sám raz budeš mať niekde hovoriť vtipy. Avšak pozor, trápne nebude len tým, čo ťa budú počúvať, ale aj tebe samému. Debilné vtipy sú späť a všetky ich nájdeš „pod jednou strechou“, a to na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii. Navyše, ich humor môžeš zažiť aj naživo – už v decembri.

Uži si čerstvé vtipy už v decembri!

Najsilnejšia slovenská stand-up comedy ťa, samozrejme, bude baviť aj v decembri. Môžeš sa tešiť na impro šou Silné Reči Jam, Best Of Silné Reči, Silné Dobročinné Reči pre útulok Tuláčik, Open Mic Night či Workshop pre komikov. Okrem toho vyrážame do viacerých miest po Slovensku, Česku a dokonca budeme aj v Bruseli!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Tento podcast, obľúbený medzi fanúšikmi komédie, prináša novú sériu epizód, ktoré si môžete vypočuť už teraz!. Ak hľadáš zábavu a chceš sa zasmiať na odvážnych a často kontroverzných vtipoch, Debilné vtipy sú tou pravou voľbou. A navyše, ak patríš k ich skalným fanúšikom, môžeš ich podporiť nielen vypočutím, ale aj návštevou ich LIVE SHOW!

Nevieš, čo pod stromček? S výberom darčeka ti pomôžu Silné reči!

Silné Reči si pre svojich fanúšikov tento rok pripravili hneď niekoľko parádnych vecí. Či už si potrebuješ na chvíľu oddýchnuť od predvianočného stresu, alebo si nevieš dať rady s vianočnými darčekmi, máme pre teba viacero skvelých tipov!

Určite si nenechaj ujsť čoraz obľúbenejšiu improvizačnú šou Silné Reči Jam, najlepšie stand-upy na Best Of Silné Reči či Silné Tematické Reči, ktoré v januári budú „ne/športové“ a aj januárovú správu o stave republiky Mateja Adámyho v 3 mestách: Košice, Žilina, Bratislava. Vo februári sa opäť vráti aj satirická šou Kuloár Mateja Adámyho, komici samozrejme prídu do mnohých miest po Slovensku a Česku, a dokonca prídu zabaviť aj Slovákov v zahraničí!

Chcem kúpiť lístky na vystúpenia

Zdroj náhľadovej fotografie: Debilné vtipy

Mobilné aplikácie Rádia Expres