Práve hráme

21/12/2023

Kristína potešila svojich fanúšikov lyžiarsko – romantickou pesničkou Tatranci


Slovenská speváčka Kristína známa jej hitom Horehronie vydala novú zimnú pieseň s názvom Tatranci. Na tvorbe tejto chytľavej humornej piesne spolupracovala s textárom Kamilom Peterajom a hudobným producentom Martinom Kavuličom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Myslím si, že je ten najsprávnejší čas na zimný romantický príbeh s troškou humoru. Ďakujem za opäť inšpirujúcu spoluprácu pre mňa s jedinečným autorským tímom, hudobným producentom Martinom Kavuličom a textárom Kamilom Peterajom. Táto spolupráca a pieseň Tatranci bola pre mňa zábavou, pretože ja zatiaľ nelyžujem a nikdy som nič v tomto duchu nezažila, o čom spievam. Takže o to viac som si interpretáciu užívala a bavila sa pri nahrávaní,“ povedala Kristína pre TASR.

„Po množstve vianočných ‚salónkových‘ pesničiek, keď nám cukor či iné sladidlá doslova vytekali aj z uší, tentoraz niečo iné. Ľahké crazy pre všetkých, ktorí zažili ťažké začiatky na lyžiach. Zažil to v Tatrách takmer každý a, samozrejme, aj prvú pomoc krásnym babám v overaloch, ktorá tak dobre padne, keď bezmocne ležia na svahu a potrebujú prvú lyžiarsku pomoc – postaviť ich na nohy,“ pre TASR dodal Kamil Peteraj.

„Veľmi sa teším z tejto pesničky, ktorá je veselá, tanečná a so zimnou tematikou. Takáto kombinácia nie je úplne bežná. V pesničke som použil netradičný nástroj drumbľu a moju obľúbenú fujaru. Verím, že sa bude páčiť nielen Tatrancom,“ doplnil informácie k samotnej hudbe piesne producent Martin Kavulič.

Zdroj: Tlačová správa

Nadácia Dobrý skutok