Práve hráme

29/11/2022

David Deyl a slovenská speváčka Kristína predstavili krásny vianočný duet


David Deyl pripravil pre svojich fanúšikov vianočné prekvapenie v podobe medzinárodného duetu Vánoční přání, ktorý napísal a naspieval so slovenskou speváčkou Kristínou.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na to, aby napísal túto pieseň, speváka inšpirovalo jeho detstvo, ktoré sa odohrávalo v československom prostredí, práve preto je aj duet česko-slovenskou spoluprácou. David hovorí, že keď počuje slovenský jazyk, okamžite si spomína na detstvo. „Mal som veľkú radosť, keď Kristína súhlasila s nahrávaním,“ povedal spevák a zároveň dodal, že sa mu týmto duetom splnilo prianie a zároveň tak dostal aj prvý tohtoročný vianočný darček.

Spevák tiež prezradil, že jeho ambíciou bolo nadviazať na hit Svatý čas„Chcel som napísať energickú pieseň, ktorá nebude mať len peknú melódiu, ale tradičný základ,“ hovorí spevák a autor piesne. Vianočný duet Davida Deyla a Kristíny sprevádza aj slávnostne ladený klip: „Vianoce sú pre mňa oslavou tradícií a časom s rodinou. Oboje sme chceli, spoločne aj s režisérom, preniesť aj do videoklipu,“ dodal.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Nadácia Dobrý skutok