Práve hráme

15/09/2023

Swedish House Mafia doplnili svoju pieseň Ray Of Solar o prepacovaný videoklip


Skvelé djské trio Steve Angello, Axwell a Sebastian Ingrosso, známe aj pod spoločným menom Swedish House Mafia, prednedávnom vydali song Ray Of Solar, ktorý teraz skompletizovali a pridali k nemu aj oficiálny videoklip. „Sme hrdí na to, že sa s vami konečne môžeme podeliť o videoklip k tracku Ray of Solar,“ uvádza kapela. Priblížili, že príbeh klipu je o dualite a o tom, ako sa temnota skláňa pred svetlom. Réžiu a natáčanie mal na starosti Alexander Wessely, kreatívny riaditeľ kapely.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Kapela vydala nedávno aj singel See The Light, ktorý spolu s Ray Of Solar bude tvoriť základ ich pripravovaného albumu. Ten má nasledovať jeho predchodcu, album Paradise Again, ktorý vyšiel v roku 2022 počas éry, kedy kapela vypredávala koncerty a album mal viac ako 2,5 miliardy streamov po celom svete.

Skladba ich preniesla do iného vesmíru

Keď kapela vydala pieseň Ray Of Solar, prehlásili, že sú šťastní byť znova späť práve s piesňou, ktorá ich posúva ďalej. „Počúvali sme ju dokola celú noc a predstavovali sme si, ako sa vznášame vo vesmíre. Toto je pre nás letná nahrávka a aj keď sme ju počuli už miliónkrát a stále cítime jej silu, je naozaj výnimočná. Jedinečný vokál s naším štýlom písania melódií ju robí špeciálnou,“ povedala kapela. „Milujeme každú sekundu a nevieme sa dočkať, až si ju svet vypočuje!“

Zdroj: udiscovermusic.com

Nadácia Dobrý skutok