Práve hráme

25/02/2022

Nečakané spojenie Swedish House Mafie a speváka Stinga ťa prekvapí


Švédske DJ-ské trio Swedish House Mafia vydalo skladbu Redlight, v ktorej predviedli, že house hudba im nie je cudzia a vedia, čo robia. Fanúšikov však prekvapilo, že si na spoluprácu prizvali anglického hudobníka Stinga. V takomto hudobnom prevedení si ho určite ešte nepočul, tak to naprav hneď teraz.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Swedish House Mafia sa skladá z troch DJ a producentov: Axwella, Steva Angella a Sebastiana Ingrossa. Všetci traja tvoria hudbu aj samostatne a sú svetovo uznávanými DJ-mi. Spoločne sa rozhodli tvoriť hudbu v roku 2008, no o päť rokov neskôr ohlásili, že ich vystúpenie na Ultra Music Festivale bude ich posledné.

V priebehu ďalších piatich rokov si to rozmysleli, pretože na tom istom festivale, len v roku 2018 ohlásili comeback a vystúpili ako prekvapenie. Spoločná spolupráca im očividne vyhovuje a okrem Stinga vytvorili aj pieseň s kanadským spevákom The Weekndom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ak patríš viac k Stingovým priaznivcom, môžeš tešiť, pretože už 28. septembra 2022 sa predstaví na Slovensku. Počas koncertu zaznejú tie najlepšie a legendárne hity, ktoré ho preslávili ako sólového hudobníka, ale aj skupinu The Police, v ktorej pôsobil ako spevák a basgitarista.

Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Nadácia Dobrý skutok