Práve hráme

06/09/2023

Kapela Imagine Dragons vydala skvelú novinku Children of the Sky


Ako sme už pri Imagine Dragons zvyknutí na kvalitnú hudbu, ani tentokrát nesklamali. Prichádzajú so skvelou novinkou Children of the Sky, ktorá má byť akousi hymnou pripravovanej sci-fi počítačovej hry Starfield. Pieseň postupne naberá na obrátkach, nechýba jej dramatickosť a aj svojím videoklipom dokonale dopĺňa tému hry. Ten zahŕňa tiež oficiálnu zvučku hry, ktorú vytvoril skladateľ Inon Zur. Klip, ktorý uverejnil na svojom YouTube kanáli tvorca tejto a iných známych videohier Bethesda Softworks, ťa prevedie zoskupením planét, ktoré sa v Starfieldeobjavia. Poď sa na to pozrieť:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pre kapelu je to pocta tvoriť hudbu práve pre Bethesdu„Bethesda vytvorila ikonické hry, ktoré sme hrali takmer celý život. Je nám cťou spolupracovať s nimi na tomto songu pre Starfield,“ vyjadril sa frontman kapely Dan Reynolds. Ďalej povedal, že sa pieseň venuje dôležitým otázkam ohľadom hľadania nášho miesta ako ľudí vo vesmíre.

Imagine Dragons a ich ďalšie spolupráce s počítačovými hrami

Kapela spolupracovala s rôznymi videohrami aj v minulosti. Ich song Enemy tvorí súčasť soundtracku animovaného seriálu Arcane, ktorý je zo sveta League Of Legends od Riot Games. Skladba Warriors slúžila zas v roku 2014 ako promo video k šampionátu League of Legends World ChampionshipSongy ako On Top Of The WorldWhatever It Takes či Radioactive boli tiež použité v hrách ako Beat Saber, FIFA, NHL a iných.

Pozri si aj oficiálne video s textom k tejto skvelej novinke:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: nme.com

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Mobilné aplikácie Rádia Expres