Práve hráme

04/09/2023

Skupina Peter Bič Project ponúka to najlepšie z tvorby po prvýkrát na vinyle


Po úspechoch, ktoré im priniesli albumy Labyrint a Hlava, sa skupina Peter Bič Project rozhodla vydať prierez svojej tvorby po prvýkrát, a to rovno na LP platni. „Rozhodli sme sa urobiť prierez obdobím, ktoré považujem za naozaj veľmi úspešné pre skupinu. Som naozaj veľmi rád, že z mnohých pesničiek sa stali hity, ktoré spoločne s nami spievajú na koncertoch aj naši poslucháči, fanúšikovia a za to im veľmi pekne ďakujeme. A keďže sme ešte žiaden album nevydali ako vinyl, rozhodli sme sa práve pre tento typ nosiču,“ hovorí o LPčke Peter Bič.

„Mám z toho radosť, je to taký ďalší pomyselný krok v pôsobení skupiny. Výber jednotlivých skladieb nebol ľahký a všetky by sa nám na album nezmestili,“ dodáva s úsmevom Peter.

Rovnako prezradil aj ďalšie plány do konca roka. „Pracujeme na nových pesničkách a pripravujeme sa na jesennú časť nášho turné, kde si môžeme pozrieť reakcie nášho publika na nové skladby. Zároveň by sme chceli ešte priniesť záznam z našich jarných koncertov. A niekde medzi tým, by sme ešte chceli natočiť klip k novinke, ktorú pomaly finalizujeme. Je toho naozaj dosť,“ konštatuje na záver Peter Bič.

To najlepšie z nás obsahuje tieto skladby :

Strana A

Maky
Hlava
Sekera
Chalúpka
Všetko bude fajn
Tam za tou bránou

Strana B

Nedívaj sa tak
Čoskoro
Z výšky
Máj
Skúšame sa nájsť
Stoj

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Profimedia.com

Nadácia Dobrý skutok