Práve hráme

25/08/2023

Gitarový virtuóz Dávid Bílek spojil sily s raperom Kalim. Dvojica vydala skvelý letný hit!


Spevák a talentovaný gitarista Dávid Bílek je späť s novinkou Nanané. Na novinke spolupracoval hneď s dvomi hviezdnymi menami, a to Petrom Panna a Kalim. O tom, že ide o jeho zatiaľ najchytľavejší song svedčí aj to, že len 24 hodín po jeho vydaní sa okamžite umiestnil medzi trendami do top 10. Vypočuj si chytľavú novinku a sleduj videoklip, ktorý k nej natočili!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mladý hudobník Dávid Bílek pochádza z Banskej Bystrice a len pred pár rokmi sa stal historicky prvým dvojnásobným absolútnym víťazom Slovenských konzervatórií v hre na klasickú gitaru. Zvíťazil v prvom ročníku Viva ulica v rámci projektu Viva Musica 2017 a za jeho úspechy mu bola ministrom kultúry udelená Cena sv. Gorazda.

Vynikajúci gitarista sa zviditeľnil ešte ako talentovaný tínedžer v šou Česko Slovensko má talent a neskôr aj v speváckej súťaží SuperStar, kde všetkým predviedol, že hra na gitaru je jeho veľkou vášňou. No okrem gitary však Dávid ovláda aj svoj zamatový hlas s ktorým koncertuje po celom Slovensku.

Po skladbe Blízko sa teraz predstavil v rezkejšej polohe. Letný nádych dopĺňa Kaliho part a streetové zábery v klipe, vďaka ktorým nadobudneš dovolenkovú náladu. „Je to klasicky príbeh o tom, keď zbadáš dievča ktoré ťa hneď dostane do kolien a nevieš z nej spustiť zrak. Všetko sa ti na nej páči a máš chuť ju spoznať a stráviť s ňou celý večer alebo aj život,“ vysvetľuje tému skladby Dávid. O hudbu sa postaral DJ a dvorný producent Kaliho, Peter Pann. Ten aj navrhol, aby sa do skladby pripojil Kali, keďže Dávid dlho hľadal hosťa a Kalimu skladba sadla ako uliata.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres