Práve hráme

23/08/2023

Hudobné leto uzavrie Uprising na Zlatých pieskoch


Festival Uprising je konečne tu! 25. a 26. augusta na Zlatých pieskoch v Bratislave budú aj tento rok najväčšími ťahákmi svetoznáme mená. Medzinárodne najúspešnejší rakúsky umelec Parov Stelar je síce pre mnohých hlavnou hviezdou festivalu, zďaleka ale nie je jediný. Na šiestich hudobných pódiách si budú môcť návštevníci festivalu vychutnať takmer 100 vynikajúcich živých vystúpení umelcov z celého sveta a takmer každého žánru. Vyzerá to tak, že 16. ročník sa zapíše medzi tie najsilnejšie.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ikonický raper Dizzee Rascal, fenomenálna reggae kapela Steel Pulse, tiež Barrington Levy, jeden z najzásadnejších spevákov jamajskej histórie, alebo ďalší rodák z Jamajky, obľúbený hitmaker Anthony B. Nadšenci hip-hopu sa môžu tešiť aj na legendu Jeru the Damaja. Na svoje si určite prídu aj fanúšikovia elektronickej hudby a drum&bassu, ktorý zastúpia Camo & Krooked, Ed Rush, Optical, Audio, The Bug či jungle veterán Congo Natty.

Priprav sa na obrovský hudobný a vizuálny zážitok, už cez víkend 25. a 26. 8. sa premenia Zlaté piesky na tanečný parket!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres