Práve hráme

03/08/2023

Americká speváčka LP predstavila nový song. A nielen taký obyčajný, ale Love Song


Americká speváčka LP, ktorá je známa svojim nezameniteľným hlasom, prichádza po dlhšej odmlke s novým singlom. Nad názvom pesničky a pravdepodobne dlho nezamýšľala a nazvala ju Love Song, čo v preklade znamená Zaľúbená pesnička.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ide už o tretí song, ktorý speváčka vydala v priebehu dvoch mesiacov. Predchádzajúce piesne sa volajú Golden a One Like You. Najnovšiu pesničku už stihla pre fanúšikov zaspievať aj naživo, a to pred pár týždňami na festivale v Kalifornii kde vystúpila. Pesnička sa bude nachádzať aj na jej najnovšom albume Love Lines, ktorého by sme sa mali dočkať koncom septembra.

„Počas nahrávania som pracovala s Ashtonom Irwinom zo skupiny 5 Seconds of Summer. On bol práve tým človekom, ktorý chcel, aby na albume bola skutočne pozitívna pieseň. Ashton vytvoril rytmus a mne napadol názov Love Song,“ uvádza LP, informuje portál preludepress.com.Spomínaný portál tiež uvádza, že song mnohokrát prerábali a neboli si ním istí. Keď to do seba začalo zapadať a pesnička sa začala formovať, nakoniec si LP povedala: „Och, wow, toto sa objavilo z ničoho nič“. Po vypočutí si uvedomila, že z toho bude niečo dobré.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Profimedia.cz

Nadácia Dobrý skutok