Práve hráme

11/07/2023

Peter Juhás zverejnil novinku Nikomu ťa nedám, ktorá prekvapuje novým zvukom!


Slovenský pesničkár Peter Juhás, ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v speváckej súťaži Hlas Česko-Slovenska, ponúkol ochutnávku novej produkcie prostredníctvom videoklipu k piesni Nikomu ťa nedám. Počas natáčania videoklipu aktérom takmer uštedrili pár zaúch! Pozri si skvelý klip:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zmena hudobného smeru nastala vďaka spolupráci s duom Tom Lobb a Martin Zaujec. Peter sa rozhodol svoju myšlienku podčiarknuť videoklipom, ktorý sa natáčal v Banskej Bystrici. O produkciu videa sa postaral šikovný Robo Bošeľa z MôlčaRecords.

Pesnička Nikomu ťa nedám môže kvôli svojmu názvu a na prvé vypočutie evokovať pocit, že je len ďalšia z mnohých láskyplných vyznaní. „Ja som sa však snažil v texte vystihnúť pocit človeka, ktorý to v živote nemá jednoduché. Zo všetkých smerov naňho idú negatívne ohlasy, ale tie treba hodiť za hlavu. Tí okolo, totiž budú mať vždy to najlepšie riešenie na vaše problémy. Dôležité je však to, čo so svojím životom chcete spraviť vy. Či budete len tak prežívať, alebo si pôjdete za tým, po čom túžite. A keď už to máte, musíte o to ďalej bojovať. A nikomu to nedať,“ vysvetľuje pesničkár význam novinky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Viktor Cicko

Mobilné aplikácie Rádia Expres