Práve hráme

15/05/2023

Rýchlo a zbesilo 10 – Vyhraj vstupenky na VC Maďarska a originálne filmové ceny!


Koniec cesty sa začína. Desiaty film ságy Rýchlo a zbesilo odštartuje záverečné kapitoly jednej z najslávnejších a najpopulárnejších svetových filmových sérií, ktorá je už tri desaťročia na vrchole s rovnakým hereckým obsadením a postavami ako na začiatku.

A ty máš šancu pozrieť si tento akčný trhák na veľkom plátne a dokonca sa vďaka nemu dostať na preteky F1 v Maďarsku na okruhu Hungaroring! Stačí sa prihlásiť do súťaže smskou na čísle 0905 612 612.

Každý deň od pondelka do piatku v popoludňajšej šou Matúš a Michaela budú proti sebe stáť dvaja súťažiaci, ktorí musia v časovom limite 30 sekúnd odpovedať na súťažné otázky. Súťažiaci s vyšším počtom správnych odpovedí postupuje do ďalšieho hracieho dňa s novým spoluhráčom.

Ak majú súťažiaci rovnaký počet správnych odpovedí, rozhoduje sa v rozstrele. Jeho neúspešný spoluhráč získa ako cenu útechy filmový balíček, ktorý obsahuje 4 vstupenky do kina kdekoľvek na Slovensku (v sieti kín Cinemax) a merch k filmu – batoh a mikinu.

Piatkový výherca získa 2 vstupenky na preteky F1: Veľkú cenu Maďarska od cestovnej kancelárie FUTBALTOUR.


Rýchlo a zbesilo 10

Počas mnohých misií Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina prekonali, a premohli každého nepriateľa, ktorý sa im postavil do cesty. Teraz čelia protivníkovi, ktorý sa vynára z tieňov minulosti, je poháňaný krvnou pomstou, je odhodlaný rozbiť túto rodinu a navždy zničiť všetko a všetkých, ktorých Dom miluje.

Vo filme Fast Five z roku 2011 Dom a jeho partia zlikvidovali na moste zákerného brazílskeho drogového kráľa Hernana Reyesa. Nevedeli však, že Reyesov syn Dante (Jason Momoa) bol toho všetkého svedkom a posledných 12 rokov pripravoval plán, ako prinútiť Doma zaplatiť najvyššiu cenu. Rýchlo a zbesilo 10 si môžete v slovenských kinách pozrieť od 18. mája.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Štatút súťaže

Nadácia Dobrý skutok