Práve hráme

22/05/2023

Expres Tipovačka – hraj o skvelý stolový gril!


Nevieš si predstaviť leto bez grilovačky? Ani my! Zapoj sa do našej súťaže a vyhraj parádny bezdymový stolový gril od Mecomu!

Počúvaj pozorne naše vysielanie, po výzve moderátorov pošli SMS na 0905 612 612 a zapoj sa do hry. Každý deň vyžrebujeme 2 súťažiacich, ktorých úlohou bude odpovedať na zadanú súťažnú otázku. Súťažiaci, ktorého odpoveď bude bližšie k správnej odpovedi, získa bezdymový stolový gril na drevené uhlie od Mecomu.

Expres Tipovačku hráme každé ráno v Hemendexe od 22.5. do 26.5.


Objavte chute a vône dobrôt od Mecomu, aby vaša grilovačka bola ešte lepšia

Syrová, bavorská, pikantná, indické korenie, štipľavá mexická, či americká barbeque – z dokonalo vyladených príchutí si každý vyberie tú svoju. Môžete skúšať rôzne kombinácie, pretože Mecom vyrába aj atraktívne mixované balenia. V obchodoch dostanete malé balenia pre dvoch, ale tiež veľké balenia na tradičnú rodinnú opekačku, jednoducho čokoľvek vám napadne.

Každý výrobok od Mecomu je čerstvý a s vysokým obsahom mäsa. Dlhoročná tradícia a časom preverená kvalita výrobkov Mecom vám pomôžu stať sa pravým grilmachrom. S Mecomom je grilovanie radosť, zábava a objavovanie nových a nepoznaných chutí.

Chcem grilovať

Štatút súťaže

Mobilné aplikácie Rádia Expres